top of page

Group

Public·187 members

Audi A6 C5 Sam Naprawiam

LINK ---> https://urlin.us/2tsz1B

Audi A6 C5 Sam Naprawiam

Audi ma niezłe nagłośnienie. Dla mnie niezłe. Jestem jednak żądny czegoś więcej, jak i wiele osób. Fabryczny subwoofer w A6 coś tam puka basem, ale ja osobiście bardziej lubię bas czuć niż go słyszeć. Opcje są 2: wywalić fabrycznego suba i w jego miejsce dać "zewnętrzny" dopasowany do wnęki pod boczkiem, lub zrobić uzupełnienie fabrycznego audio.

Nie wiem jak gra BOSE bo nie słyszałem, ale mam normalny zestaw audio czyli fabryczny CONCERT + zmieniarka na 8CD PANASONIC + 4 głośniki średnio-niskotonowe + 4 głośniki wysokotonowe + subwoofer. W subie jest mały wzmacniacz, dzieki któremu grają tylne głośniki w drzwiach oraz puka sub. Radio jako tak ma 2-kanałową końcówkę mocy (swoją drogą moc i jakość jest naprawdę niezła - w mojej ocenie Pioneer jest słabszy jakościowo) i do tyłu leci jedynie sygnał do wzmacniacza w subie a od niego do tylnych głośników w drzwiach. Nie wiem jakiej mocy jest ten wzmacniacz, ale z nóg nie zwala mocą... Suma sumarum: wypięcie wtyczki z suba = brak dźwięku z tyłu. Nic.

posiadam sam naprawiam do opla vectry 96-02r wraz z tłumaczeniem wyświetlacza błędów w jęz.polskim.Jak ktoś potrzebuje móje gadu=gadu to 9661497.Napisście swój adres mailowy to wyślę .Pozdo dla wszystkich. 1e1e36bf2d

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page